Komt u momenteel of in de nabije toekomst te kort aan personeel of heeft u een grote klus liggen maar u bent persoonlijk niet capabel om dit te doen?

Als detacheringsbureau kunnen wij ons goed inleven in de stress dat sommige organisaties ondergaan als het neer komt aan te kort aan personeel in de vakanties, zwangerschapsverlof van een werknemer of als u gewoonweg een klus thuis hebt liggen die u persoonlijk niet kunt klaren, of als u belangstelling hebt bij zorg aan huis.

Voor welke branches is het mogelijk om ons te benaderen ?
V.C.S.A. is gespecialiseerd in diverse branches. Onderstaand vindt u een gegeven lijst waar wij momenteel opdrachtgevers voor zoeken, de gegeven branches zijn klikbaar voor meer informatie.

Wij hebben een selectieve wervingsprocedure lopen zodat wij u kunnen voorzien van de gewenste werknemers met de beste profiel. Voor V.C.S.A is het een essentiële factor om te kijken naar potentiële werknemers die in bezit zijn van een geldig diploma en uiteraard ook het nodige aan ervaring hebben met een enthousiaste en flexibele houding die uw werkzaamheden kan verrichten en de zorgen van u kunnen afnemen.

  Bemiddeling
  Boekhouding
  ZZP-er
  Zorg en welzijn 
  Bouw
  Techniek

Heeft u nog vragen over V.C.S.A of bent u op zoek naar enthousiaste vakkundige medewerkers? Dan kunt u contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of u kunt ons telefonisch bereiken op
Tel: 020-8203641

Adres

Chroomstraat 6 postbus 8337
8211 AS Lelystad
Tel: 020-8203641
E-mail: info@vcsa.nl

Zakelijke gegevens

Stichting V.C.S.A. Thuiszorg
Kamer van Koophandel nr 77177363 
Fiscaal nummer: 86.09.24.142

IBAN: NL 82 INGB 000.91.44.868

AGB-Code: 41787142

E-Mail ons

email