logo groot

Inloggen

Steeds meer mensen hebben genoeg van de steeds wisselende mensen die aan huis komen voor de huishouding en aan bed. Iedereen heeft liefst een vertrouwd gezicht in huis die weet wat er van hen verwacht wordt.

Tegenwoordig kan men kiezen voor Zorg In Natura (ZIN) of een Persoonsgebonden budget (PGB). Daarbij is het onderscheid dat Hulp in de huishouding onder het WMO of zorgloket valt van uw plaatselijke gemeente. De overige zorg vraagt men aan bij het zorgkantoor in uw regio.

PGB

Mocht u in het bezit zijn van een PGB dan helpen wij u graag aan de juiste Zorgverlener in uw buurt. Indien u geen PGB heeft en dit graag wenst dan kunnen wij u begeleiden in de aanvraag hiervan. Tevens ondersteunen wij onze klanten bij het verantwoorden van de geleverde zorg zodat u nagenoeg geen administratie hoeft te voeren.

Huishoudelijke zorg

Indicatie Huishoudelijke hulp ontvangen?

Heeft u van uw gemeente al een PGB indicatie 'Huishoudelijke hulp' gekregen? En heeft u gekozen voor VCSA cv? Dat is goed nieuws, want binnen 3 werkdagen is uw huishoudelijke hulp geregeld!  Nog dezelfde dag gaat onze planner met u bellen. De planner gaat vervolgens samen met u afspreken wanneer de zorg start en welke huishoudelijke hulp bij u thuis komt. Dezelfde planner stemt het verdere verloop met u af waarbij uw wensen uiteraard centraal staan. Verdere werkafspraken worden gemaakt als de huishoudelijke hulp voor de eerste keer bij u thuiskomt.

Heeft u geen indicatie voor huishoudelijke hulp?

U zult zich moeten wenden tot het zorgloket van uw gemeente om een indicatie aan te vragen. De medewerker van de gemeente waar u woont zal u verder helpen in dit traject.

Als u een indicatie krijgt van de gemeente moet u een keuze maken voor Zorg In Natura of PGB en wij hopen natuurlijk dat u voor een PGB  (dus ons) kiest.

Na ontvangst van de indicatie van de gemeente weet u wat uw budget is.

Als u zich bij ons meld gaat onze planner dezelfde dag nog met u bellen. De planner zal vervolgens samen met u gaan afspreken wanneer de zorg start en welke hulp bij u thuis komt. Dezelfde planner zal het verdere verloop met u afstemmen waarbij uw wensen centraal staan. Verdere werkafspraken worden gemaakt als de hulp voor de eerste keer bij u thuiskomt.

Wordt uw indicatie afgewezen of is deze niet toereikend, u kunt ons altijd bellen voor de inzet van particuliere hulp.

Schoonmaakwerk is mensenwerk

Schoonmaken is mensenwerk. We investeren veel in de opleiding en training van mensen op alle niveau's in de organisatie en doen er alles aan om hen te binden. Het leidt tot goed opgeleide, tevreden, gemotiveerde en trotse medewerkers die hun werk met plezier en betrokkenheid verrichten.

Schoonmaakwerk is ook dankbaar werk, dat met plezier, kwaliteit en zorg gedaan wordt door onze medewerkers. Het is de basis van het succes, de professionaliteit en de expertise van V.C.S.A. CV. Daarom doen tevreden klanten elke dag weer een beroep op onze diensten.

V.C.S.A cv neemt u alle zorg uit handen en betaalt uw huishoudster wit.

Wij zijn een professionele en betrouwbare organisatie die met een persoonlijke benadering klanten en werksters samenbrengt. V.C.S.A. CV maakt het mogelijk voor particulieren om werksters wit uit te betalen. V.C.S.A. CV  biedt u een compleet verzorgde dienst, u hoeft dus werkelijk nergens naar om te kijken. U betaalt alleen voor ieder gewerkt uur dat uw werkster bij u werkt. Wij berekenen geen inschrijfgeld of andere bijkomende kosten. Elke week ontvangt u een overzichtelijke factuur.

Een huishoudster aanvragen

Wanneer u zich bij ons aanmeldt voor een werkster, krijgt u een vast contactpersoon die uw wensen volledig in kaart brengt en alle administratie en plichten jegens de medewerkster uit handen neemt. Heeft u al een werkster over wie u tevreden bent, maar wilt u de organisatie en administratie aan ons overdragen? Ook dat is mogelijk.

Bent u als opdrachtgever geïnteresseerd in onze verdiensten in de zorg ? Dan kunt u contact opnemen met ons door het contactformulier naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te mailen en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen zodat wij gezamenlijk de perfecte medewerker voor u kunnen inzetten.Adres

Kempenaar 2372
8231 CD  Lelystad
Tel: 020-8203641
E-mail: info@vcsa.nl

Zakelijke gegevens

V.C.S.A. c.v.
K.v.K te Lelystad nr 55472133
B.t.w. nr: NL 85.17.27.852.B01
IBAN: NL 37 INGB 000.68.81.989

E-Mail ons

email